Det är jag som är Jonas.


Jobbar egentligen som brandman. Foto är en hobby som ligger mig nära om hjärtat. På efterfrågan utför jag fotouppdrag. Jag utgår från Värnamo och jag är flexibel på både fotouppdrag och location. 


Fina ord

Viktor & Matilda


”Stort tack för den enorma insatsen på vår bröllopsdag. Proffsigt tagna och otroligt vackra foton gör att vi har minnen för livet!”

 

Lovisa & Petter


”Vi är supernöjda med resultatet på våra bröllopsbilder. Vi gillade att Jonas rättade sig efter vad vi själva ville men även kom med mycket bra idéer. Älskade att vi fick några bilder skickade till oss redan under den stora dagen och inte heller behövde vänta flera veckor på att alla bilder skulle redigeras. Vi är jätte tacksamma att vi valde Jonas som fotograf till vårt bröllop.”

Hanna & Johan


”Tack Jonas! Vi är så nöjda med ditt arbete och WOW vilka kort. Du fick oss att slappna av och du kom med bra idéer när våra egna tog slut. Vi uppskattar att du var så flexibel med tider och schema. Du anpassade dig verkligen efter oss!”

Emelie & Joel


”Vi är så glada och tacksamma för att Jonas ville fota vårt bröllop! Bilderna är underbara och Jonas lyckades med att fånga oss och få oss att se bra ut! Med ett positivt och professionellt bemötande där Jonas var lyhörd med vad vi ville samtidigt som han kom med idéer och förslag så gjorde det att resultatet blev mer än toppen! Han har gjort ett fantastiskt arbete från första stund tills fotona kom till oss! Vi är så nöjda. Tusen tack Jonas!”

Oskar & Maria


"Tack Jonas för fantastiska bilder som du tog i samband med vårt bröllop. Superduktig, härlig och öppen med förslag! En duktig fotograf som fick oss att gilla att bli fotograferade. Vilken talang! Tusen tack för alla fina minnen!"

Emma & Daniel


"Vi blev helt tagna av bilderna Jonas tog på vårt bröllop, han lyckades fånga allt! Kärleken, känslorna & spontana ögonblick! Han lyckades få oss att slappna av framför kameran, knappt vi märkte av Jonas stundtals. Vi hade visat Jonas lite inspirationsbilder innan, men sen litade vi på honom fullt ut! Han kan sin grej & resultatet var såå mycket bättre än vad vi hade förväntat oss!"


Lotta & Klas


”Jonas fick oss att uppleva förväntan och kärlek, genom att fånga så många speciella stunder under vår dag. Helt fantastiska bilder, precis som vi önskade! Jonas är skicklig och kunnig, gav många idéer på utförande. En duktig fotograf som fick oss att slappna av och vi kunde fokusera mer på varandra."

...


Follow me on Instagram


@jonasospersson.se